Apparaten en accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
2301 kJ /
550 kcal
Vetten
44 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Pekingeend
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Kip met rode paprika
1u. 5min